Opgaver

Jeg tager mig af al form for kommunikation, marketing, pressearbejde, branding og storytelling.  

Mit speciale er inden for gastronomi og vin, men jeg kan skrive om alt, og jeg har således løst opgaver for både restauranter og fødevarevirksomheder såvel som køkkentøjsproducenter, psykoterapeuter, en guldsmed og et design studio. Det der er interesserer mig er at få teksten til at svinge, så mine kunder kan genkende sig selv i det, jeg skriver.

Giv mig dine stikord, og jeg laver artiklen, brandbogen, produktbeskrivelsen, menuen, salgsteksten, pressemeddelelsen, markedsføringsplanen, bogen, webteksterne eller hvad det nu måtte være.  

Jeg kan skrive essensen af dit firma og folde det ud på alle platforme og i alle formater – også på engelsk og fransk. Jeg er vant til at skrive for iværksættere, der ikke selv skriver eller ikke har tiden til det. Jeg sætter ord på det, de laver, og det, de kan.

Jeg har som forlagsredaktør på Lindhardt og Ringhof samarbejdet med Claus Meyer og Brdr. Price og været dansk redaktør for internationale bestseller-forfattere som Jamie Oliver og Yotam Ottolenghi.

Jeg har skrevet artikler til Politiken, Børsen Pleasure, Berlingske, Jysk fynske medier og løst opgaver for Løgismose, Gasoline Grill, Louisa Lorang, Irma og andre firmaer i COOP, 7-Eleven, Catering Danmark, Erik Sørensen Vin, Oskar Davidsen og i mange år arbejdet sammen med manden bag Cofoco, Torben Klitbo. 

Jeg er forfatter til flere bøger om Karen Blixens passion for gastronomi (læs mere her) og driver bloggen kvindevin.dk, hvor jeg prøver at skrive om bin på en ny og fordomsfri måde. Kig med her. Derudover arbejder jeg sammen med Louisa Lorang og skriver om vin for hende i magasinet Lorang & co. 

Lidt om mig selv her …