Det jeg laver for andre

Når jeg ikke skriver artikler til Weekendavisen (læs med her), driver jeg jeg mit firma The Write One, hvor jeg tager mig af al form for kommunikation, pressearbejde, branding og storytelling – eller rådgivning om dette.

Mit speciale er inden for gastronomi og vin, men jeg kan skrive om alt, og jeg har således løst opgaver for både restauranter og fødevarevirksomheder såvel som køkkentøjsproducenter, psykoterapeuter, en guldsmed og et design studio. Det, der er interesserer mig, er at få teksten til at svinge, så mine kunder kan genkende sig selv i det, jeg skriver.

Giv mig dine stikord, og jeg laver artiklen, portrættet, brandbogen, produktbeskrivelsen, menuen, salgsteksten, pressemeddelelsen, markedsføringsplanen, bogen, webteksterne eller hvad det nu måtte være. Jeg er også gerne medforfatter, ghostwriter eller indpisker på større bogprojekter. Jeg er selv forfatter til flere bøger om Karen Blixens passion for gastronomi og har i flere år bloggen kvindevin.dk, hvor jeg prøver at skrive om vin på en anderledes og fordomsfri måde.

Jeg kan skrive essensen af dit firma og folde det ud på alle platforme og i alle formater – også på engelsk og fransk. Jeg er vant til at skrive for iværksættere, der ikke selv skriver eller ikke har tiden til det. Jeg sætter ord på det, de laver, og det, de kan.

Jeg har som forlagsredaktør på Lindhardt og Ringhof samarbejdet med blandt andre Claus Meyer og Brdr. Price og været dansk redaktør for internationale bestseller-forfattere som Yotam Ottolenghi og Jamie Oliver. Jeg har løst opgaver for Gasoline Grill, Louisa Lorang, Irma og andre firmaer i COOP, 7-Eleven, Catering Danmark, Erik Sørensen Vin, Oskar Davidsen og i mange år arbejdet sammen med manden bag Cofoco, Torben Klitbo. 

Læs mere om min baggrund her.