I 2019 udgav jeg min første bog I køkkenet med Karen Blixen, og siden da har jeg skrevet de afledte værker Karen Blixens kogebog (2020), Til bords med Babette & Blixen (2020) og Karen Blixen and the Story Behind Babette’s feast (2024).
Derudover har jeg udgivet en samling af madklummer fra Weekendavisen: Mad med kærlig hilsen (2024), smukt illustreret af Rasmus Meisler.
Vil du bestille en bog med personlig dedikation eller en hilsen til én, du godt kan lide, så tag endelig fat i mig.
Ellers kan bøgerne bestilles her (åbner vindue hos Bog & Idé).
Her et udpluk af anmeldelserne af I køkkenet med Karen Blixen…
WEEKENDAVISEN
”Signe Wulff har skrevet en engagerende, morsom, varm og klog historie om et menneske, der følte sig forbundet med den praktiske verden, kunne skrive om madens metafysik – og altså lave maden selv. Ydermere er bogen tænksomt illustreret, grundig med kilderne og gennemført venlig og imødekommende, dejlig at læse. Julegaven til en, De holder af.” – Anne Knudsen
—–
FEMINA – ❤️❤️❤️❤️❤️
“Nogle bøger er perler, som man slet ikke forventede at blive begavet med. Sådan en er “I Køkkenet med Karen Blixen”. Bogen er en biografi over Blixen, med nyt syn på kendte kilder, enkelte overraskende fund i arkiverne, og fuld af glæde og skaberkraft. Det er en bevægende og betagende fortælling.” – Julia Lahme