Jeg skriver på livet løs …

Når ikke det er artikler til Weekendavisen (læs med her), tager jeg mig af al mulig form for kommunikation, pressearbejde, branding og storytelling – eller rådgivning om dette. Typisk for mindre virksomheder eller iværksættere.

Jeg dækker ikke mad og vin som forbrugerstof, men som udtryk for kultur, historie og identitet.

Selv om mit speciale er inden for gastronomi og vin, kan jeg skrive om alt muligt andet, og jeg har således løst opgaver for både restauranter og fødevarevirksomheder såvel som køkkentøjsproducenter, psykoterapeuter, en guldsmed og et design studio. Det, der er interesserer mig, er 1) den gode fortælling og 2) at få teksten til at svinge, så mine kunder kan genkende sig selv i det, jeg skriver.

Giv mig dine stikord, og jeg laver artiklen, portrættet, brandbogen, produktbeskrivelsen, menuen, salgsteksten, pressemeddelelsen, markedsføringsplanen, bogen, webteksterne eller hvad det nu måtte være.

Jeg er også gerne medforfatter, ghostwriter eller indpisker på større bogprojekter. Jeg er selv forfatter til flere bøger om Karen Blixens passion for gastronomi og har i flere år haft bloggen kvindevin.dk, hvor jeg prøver at skrive om vin på en anderledes og fordomsfri måde.

Jeg kan skrive essensen af dit firma og folde det ud på alle platforme og i alle formater – også på engelsk og fransk. Jeg er vant til at skrive for iværksættere, der ikke selv skriver eller ikke har tiden til det. Jeg sætter ord på det, de laver, og det, de kan.

Jeg har som forlagsredaktør på Lindhardt og Ringhof samarbejdet med blandt andre Claus Meyer og Brdr. Price og været dansk redaktør for internationale bestseller-forfattere som Yotam Ottolenghi og Jamie Oliver. Jeg har løst opgaver for Gasoline Grill, Louisa Lorang, Irma og andre firmaer i COOP, 7-Eleven, Catering Danmark, Erik Sørensen Vin, Oskar Davidsen og i mange år arbejdet sammen med manden bag Cofoco, Torben Klitbo. 

Læs mere om min baggrund her.